Welkom op www.franse-hangoren.nl, dit is dé site over het fantastische, grote, lieve konijnenras, de Franse hangoor. Op deze site vind je veel informatie over o.a. huisvesting, voeding, aanschaf en nog een groot aantal andere nuttige dingen. Daarnaast zullen er regelmatig jonge dieren op deze site komen te staan die te koop worden aangeboden.

Lees hier de belangrijkste tips voor de winter
Lees hier de belangrijkste tips voor de zomer

Facebook comunity

Om iedereen sneller op de hoogte te houden van nieuws, aanbod en snel te kunnen antwoorden op vragen heb ik een Facebook community aangemaakt. Het is de bedoeling dat dit een leuke, vlotte community wordt. Heb je gecompliceerde vragen, neem dan gewoon 's avonds een keer telefonisch contact met mij op. Dat werkt vaak een stuk vlotter dan over en weer te typen. Ik antwoord iedereen altijd graag, maar soms krijg ik zulke lange verhalen dat beknopte reacties van mij misschien ongeïnteresseerd overkomen. Dat is zeker niet het geval! Maar naast mijn Franse hangoren heb ik gewoon een baan en een jong gezin, druk, druk, druk dus. Dus bel gerust of stel je vragen kort en bondig per mail of via Facebook. Heb je een Franse hangoor bij mij gekocht, dan vind ik het ook ERG LEUK als je foto's op mijn pagina wilt plaatsen!

 

Copyright
De auteursrechten voor materiaal op deze website zijn eigendom van Mariska van Maanen. U mag dit materiaal lezen en downloaden. U mag deze informatie niet wijzigen, herpubliceren of verkopen zonder de toestemming van Mariska van Maanen. Alle foto's en teksten copyright Mariska van Maanen, tenzij anders vermeld.