Dieren te koop:
Op dit deel van de site zal ik regelmatig jonge dieren te koop aan bieden. De kleur die ik het meeste heb is blauw, daarna zwart, blauwgrauw, blauwgrijs en madagascar. En heel af en toe konijngrijs en ijzergrauw. Alle kleuren zijn er ook in de bontvariant.

Voordat je tot koop overgaat raad ik je aan om eerst de volgende twee pagina's te lezen en daarna je besluit te nemen betreffende de aanschaf van een Franse Hangoor.

Ondanks dat deze site regelmatig wordt geupdate kan het zijn dat de informatie niet altijd actueel is. Het kan zijn dat dieren al verkocht zijn, maar het kan ook zijn dat er dieren beschikbaar zijn die nog niet op de website staan. Daarom is het altijd verstandig even een mailtje te sturen of even te bellen om te weten wat er beschikbaar is. Bellen a.u.b. doordeweeks tussen 17.30 uur en 22:00 uur of in het weekend tussen 10.00 tot 22.00 uur of via de e-mail.

Te koop
Per direct heb ik een aantal leuke jonge dieren beschikbaar; sommigen zijn door mij gefokt en anderen komen bij mijn broertje vandaan die ook Franse hangoren fokt. Alle dieren zijn ingeent tegen RHD/VHS en Myxomatose, de meeste dieren zijn tevens getatoueerd of kunnen worden getatoueerd.

Prachtige jonge raszuivere Franse hangoren van ervaren tentoonstellingsfokker per direct beschikbaar.

Alle dieren zijn ingeent tegen RHD/VHS en Myxomatose. Uiteraard krijg je altijd een zak overgangsvoer mee om het konijn rustig over te laten gaan op zijn nieuwe voer.

De volgende dieren zijn nog per direct (22 augustus 2013) beschikbaar:

Uiteraard krijg je altijd een zakje overgangsvoer mee om het dier rustig te laten wennen aan eventueel ander voer. Je kunt bij mij ook een zak van 25 kilo voer meenemen zodat het konijn voorlopig kan blijven eten van het voer wat hij gewend is, dit verkleint de kans op stilvallen en darmklachten.

je eens vrijblijvend komen kijken, schroom dan niet, maar neem telefonisch contact op voor een afspraak. Bellen buiten kantooruren aub, op zondag bellen is geen probleem. Meer weten? Dan ook graag bellen en niet mailen!

Zoek je iets voor je Franse hangoor, maar kun je het niet vinden? Laat het me maar weten, dan kan ik voor je kijken.
Of kijk eens bij mijn Ingrid uit Zeeland op haar website:
http://www.dekonijnenwinkel.nl

Garantie
Als ik twijfel over de gezondheid van een konijn, dan wordt het niet verkocht. De dieren worden verantwoord gefokt, maar ik kan natuurlijk niet in een diertje kijken en ik kan niet zien hoe er met een dier wordt omgegaan als het verhuisd is naar een nieuw baasje. Deze twee zaken zorgen ervoor dat ik geen garantie kan geven op de dieren. Dat betekent ook dat er bij gemaakte kosten van bijvoorbeeld een dierenarts, geen vergoeding zal staan. Als een diertje onverhoopt ziek wordt na aanschaf, kun je uiteraard wel altijd bij mij terecht voor advies en hulp.