De website  www.fransehangoren.com vind ik de beste website. Hier vind je heel veel antwoorden op al je vragen. Staat je vraag er nog niet tussen, stuur mij dan een berichtje.

Nee. Mijn advies is om zo snel mogelijk een inenting (RHD 1+2 + Myxomatose) te regelen. Dit kan je regelen bij de dierenarts, maar dat is vaak erg kostbaar (rond de € 50,-). Mijn advies, informeer eens bij een KleinVeedier Vereniging (KDV) in de buurt. Vaak organiseren zij inentingsdagen. Die zijn stukken goedkoper dan de entingen bij een dierenarts.

Ik vraag € 50,- per konijn. Dit is inclusief een zakje overgangsvoer.

Nee, ik ben geen officiële fokker, ik noem mezelf altijd hobbyfokker. Ik doe dit voor de hobby en niet uit financieel oogpunt. Wij als familie beleven altijd heel veel plezier aan een nestje. Wel ben ik aangesloten bij een kleinveedier Verenging (Ons Ideaal Nunspeet). 

Al onze konijnen maken we handtam en aaibaar. Na 14 dagen nemen we ze ook regelmatig in de hand om te knuffelen. Zodat ze goed gewend zijn aan mensen. Dat is het grote verschil met onze konijnen en die van een fokker. Onze konijnen zijn handtam en aaibaar. Een fokker heeft hier vaak geen tijd voor.

Mijn konijntjes mogen op een leeftijd van 8 weken weg bij de moeder. Met 8 weken zijn ze goed ontwikkeld en zullen ze sterk genoeg zijn op hun eigen benen te staan.