Reviews

Ik zou het leuk vinden als je een review achterlaat op mijn website.

Meteen een goed gevoel

Rated 5 out of 5
21 juli 2022

Nu bijna 5 weken mijn lieve Nya via Karin verkregen! Een naam met betekenis: vasthoudendheid en zijn in het nu. Nou vasthoudend is ze zeker! Een pittige dame maar met daarnaast een heel lief karakter. Al snel voelde ze zich thuis en wende ze al snel aan mij. Ook toen er voor Nya nieuwe mensen bij mij over de vloer kwamen ging ze meteen op hun af om kennis te maken en zicht te laten aaien. Nya weet precies wat ze wil (wat ze enorm duidelijk aangeeft), en wist ook heel snel precies waar al het lekkers ligt. Zo mooi en fijn hoe Karin voor de konijnen zorgt, hoe de kleintjes tam worden gemaakt! Ook hoe ze over de konijnen praat, vol toewijding, liefde, warmte en passie. Ze ziet de konijnen echt en voorziet ze aan hun behoeften. Maar ook de openheid dat ze zeker wilt weten dat het konijntje een goed huis krijgt. Het voelde meteen goed om een konijntje bij Karin aan te schaffen, dus een echte aanrader om hier jouw konijntje te halen!

Esmee

Een toegewijde fokker met grote passie

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Via Karin een geweldig, mooie Franse hangoor gekocht. Onze Jolly doet zijn naam eer aan, het is een vrolijke springer. Hij is ontzettend tam, rent niet weg als je op hem af komt en laat zich graag aaien. Je kan zien dat hij heel veel liefde heeft gekregen en echt goed tam is gemaakt. Hij is erg slim en het is dan ook leuk om te zien hoe hij zijn omgeving ontdekt, in zich opneemt, en plannetjes maakt… Zo sprong hij met gemak meerdere keren uit zijn ren van 1,05m hoog. Onze kinderen zijn er ook helemaal blij mee. We hebben ‘m nog maar kort, maar ben benieuwd naar alle avonturen die we met hem mogen beleven.

Een konijn hier kopen is echt een aanrader! Ze worden met veel liefde en passie verzorgd.

Mand

Geduldig liefdevol Franse Hangoor liefhebber

Rated 5 out of 5
27 juni 2022

Ik zocht een knuffelkonijn! Kaatje Konijn heeft niets te veel gezegd🤗 Choupette zoals we deze kanjer noemen is liefde op het eerste gezicht 🫶

Hester

Een echte knuffelaar!

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Nogmaals bedankt om onze deze lieverd te bezorgen! Hij is zo geduldig met onze kindjes, hij vind het helemaal prima als ze eens aan zijn haren of oren trekken zolang hij maar aandacht krijgt. Hij zal nooit bijten en is een echte knuffelaar elke avond in de zetel. Wat een topkonijn!

Evelyn

Prachtige konijnen van een lieve fokker

Rated 5 out of 5
13 maart 2022

Via Karin 2 rammetjes gekocht. Het eerste jaar ging het super goed samen, tot er 1 een wond en ontstekening zijn bij zijn geslachtsdeel had. Deze wond moest operatief worden verholpen. Op advies van de dierenarts mijn ram gelijk gecastreerd.

Maar toen ik ze na een week weer bij elkaar wilde zetten, ging het helemaal mis. Een enorm gevecht ontstond en gelijk contact opgenomen met Karin. De rammen heb ik toen apart gezet. Zij stelde voor om 1 ram van mij terug te nemen en voor mijn lieve ram een nieuwe huis te zoeken. In april zal ze weer een nestje krijgen en dan zal ze voor mij 1 voedster reserveren. Dan kan deze bij mijn (gecastreerde) ram, zodat hij niet alleen is. Fijn om een fokker te hebben die meedenkt!

Marja