Wie ben ik?

Naam: Karin Blomjous
Leeftijd: 47 jaar
Getrouwd met: Marcel (48)
Moeder van 2 dochters: Laura (19) en Marit (15)
Huisdieren: 4 Franse Hangoren (Nelly, Soof, Melle en Sammy)
Hobby’s: Franse Hangoren (uiteraard), fietsen, geocachen en skiën.

In 2012 heb ik mijn eerste Franse Hangoor aangeschaft, nadat onze 2 konijnen uit het asiel dood waren gegaan. Ik werd zo enthousiast van dit ras, dat er al snel een maatje bij ons rammetjes kwam.

Daarna leerde ik mijn buurman Theo Aalten kennen. Hij had ook Franse hangoren (oranje) en fokte ermee. Ik werd zo enthousiast, dat ik twee voedster van hem heb gehad (Nelly en Soof). Met deze twee lieve vrouwtjes heb ik inmiddels al een paar nestjes gehad. Ik doe dit 1 x per jaar puur voor de hobby. Soof in het voorjaar en Nelly in het najaar. Dat is zo geweldig om te zien. We genieten daar als gezin enorm van! De kleintjes verkopen we alleen aan mensen die echt weten waar ze aan beginnen. Onze konijntjes moeten echt een 5-sterren huis krijgen, anders gaan ze niet weg. We maken alle konijntjes handtam en aaibaar.